Toekomstige groei en samenwerking

Bij Stichting Route 66 zijn we verheugd om aan te kondigen dat we bezig zijn met een spannende uitbreiding en samenwerking die onze impact en reikwijdte aanzienlijk zal vergroten. In samenwerking met Erasmus+ en het Europees Solidarity Corps, bereiden we ons voor op een nieuw hoofdstuk dat in 2025 van start gaat. Deze samenwerking biedt ons de kans om ons internationale netwerk uit te breiden en meer jongeren te betrekken bij onze projecten, met een speciale focus op duurzaamheid en milieubewustzijn.

Uitbreiding van verblijfsplekken

In augustus en september van dit jaar realiseren we de uitbreiding van extra verblijfsplekken. Deze uitbreiding stelt ons in staat om ruimte te bieden aan 20 tot 30 jongvolwassenen uit Nederland, andere delen van Europa. Deze deelnemers zullen samenwerken aan een gemeenschappelijk project Barranco Clean Upcycling met het doel: de aarde schoonmaken en een afvalvrije omgeving creëren. Dit project benadrukt onze inzet voor het verminderen van plasticvervuiling, zowel op het land als in de zee.

Barranco Clean Upcycling Project

Een belangrijk onderdeel van deze uitbreiding is het Barranco Clean Upcycling project. Dit project, dat in samenwerking met de bewustzijnskunstenares Maria Koijck en andere milieubewuste organisaties wordt uitgevoerd, richt zich op het opruimen en hergebruiken van afval in het Barranco-gebied. Door middel van upcycling creëren we nieuwe producten uit afvalmaterialen, wat bijdraagt aan milieubehoud en bewustwording onder jongeren. De jongeren zullen betrokken zijn bij wekelijkse schoonmaakacties, waarbij ze waardevolle lessen leren over duurzaamheid en het belang van een schone leefomgeving.

Kernactiviteit van Route 66

Het Barranco Clean Upcycling project is een van de kernactiviteiten van Stichting Route 66. Deze activiteit is niet alleen gericht op het milieu, maar ook op het bevorderen van persoonlijke groei en sociale verantwoordelijkheid bij jongeren. Door actief deel te nemen aan dit project, leren jongeren de waarde van samenwerking, duurzaamheid en de impact van hun eigen acties op de wereld om hen heen. Dit project versterkt hun bewustzijn en gezammelijke betrokkenheid bij milieukwesties, wat stimulerend is voor hun ontwikkeling als verantwoordelijke wereldburgers.

Het grote doel van Route 66

Het grote doel van Stichting Route 66 is om een positieve en blijvende impact te hebben op de wereld en de jongvolwassenen die eraan deelnemen. Onze missie is om jongeren te helpen hun eigenwaarde te ontdekken, hun veerkracht te versterken en hun bewustzijn te vergroten over de ecologische voetafdruk die ze achterlaten. We willen hen inspireren en voorzien van de tools die ze nodig hebben om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Door middel van onze projecten en samenwerkingen streven we ernaar jongeren te verbinden met zichzelf, elkaar en de natuur. We geloven dat door deze verbindingen te versterken, we een harmonieuze samenleving en een gezondere planeet kunnen creëren. Onze kernactiviteiten, zoals het Barranco Clean Upcycling project, zijn ontworpen om jongeren te betrekken bij zinvolle en impactvolle acties die hen voorbereiden op een leven van duurzaamheid en verantwoordelijkheid.

Aanvraag Erasmus+ en Europees Solidarity Corps

Momenteel zijn we bezig met de aanvraag voor deelname aan Erasmus+ en het Europees Solidarity Corps. Deze programma’s bieden ons de mogelijkheid om ons internationale netwerk verder uit te breiden en meer jongeren te betrekken bij onze projecten. Door ons aan te melden voor deze programma’s, hopen we in 2025 officieel deel te kunnen nemen en zo onze missie en visie nog verder te verspreiden en te realiseren. De verwachting is dat we eind dit jaar of op zijn laatst in februari 2025 met deze programma’s kunnen gaan samenwerken.

Samenwerken voor een duurzame toekomst

De samenwerking met Erasmus+ en het Europees Solidarity Corps geeft ons de mogelijkheid om een bredere gemeenschap te betrekken en onze missie van duurzaamheid en milieubewustzijn verder te verspreiden. Deze programma’s bieden jongeren uit heel Europa de kans om deel te nemen aan betekenisvolle projecten die niet alleen hun persoonlijke groei bevorderen, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Blijf op de hoogte

We kijken uit naar de officiële start van deze nieuwe initiatieven en houden onze gemeenschap graag op de hoogte van de voortgang. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor updates en meer informatie over hoe je kunt deelnemen of ondersteunen. Samen kunnen we werken aan een schonere, duurzamere toekomst. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen.

Comments are closed

Welkom bij onze pagina voor nieuwetijdse berichten en tips! Hier delen we informatie en adviezen die relevant zijn voor deze tijd. Of je nu op zoek bent naar de nieuwe ontwikkelingen van de stichting, nieuwetijdse handvatten, spirituele ondersteuning of transformatieve-aanbevelingen, je vindt het allemaal hier.

Blijf ons volgen voor meer nieuwetijdse berichten en tips die je leven verrijken en je klaarstomen voor de toekomst!

Stel gerust je vraag en neem contact met ons op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Deel dit bericht

Recente berichten

Welkom! We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.  Meer info