Eco-bewustmakingsproject ‘Barranco Clean Upcycling’ op Gran Canaria!

Wil jij je weer gelukkig voelen, leren ontspannen en plezier maken, nieuwe ontdekkingen doen én een bijdrage leveren aan een duurzame en betere wereld?

Doe mee met onze creatieve upcycling eco-projecten op Gran Canaria en stap uit de digitale wereld om te verbinden met de natuur en jezelf te leren kennen. Deze unieke ervaring laat je je creativiteit benutten terwijl je bijdraagt aan het milieu. Door samen te werken aan hetzelfde doel, leer je jezelf beter kennen en help je de natuur schoon te maken. Tijdens het traject werk je aan je mentale veerkracht door nieuwe vaardigheden te leren en uitdagingen aan te gaan in een natuurlijke omgeving. Je zult merken dat je stress vermindert en je meer in contact komt met jezelf, de natuur en andere gelijkgestemde jongeren.

Verbinding met jezelf
Een groot voordeel van dit traject is de beperkte mobiele afleiding en internetconnecties, waardoor je echt digitaal kunt loslaten. Zonder constante meldingen kun je je beter concentreren op jezelf, je omgeving, herstelactiviteiten en de wereld om je heen.

Waarom meedoen?

Geluk en ontspanning
Leer technieken om te ontspannen en plezier te maken, weg van de dagelijkse digitale drukte.
Nieuwe ontdekkingen
Ontdek nieuwe vaardigheden en talenten door deel te nemen aan onze innovatieve upcycling projecten.
Mentale VEERkracht
Werk aan je mentale welzijn door je te verbinden met de natuur, mindfulness en jezelf te leren kennen.
Europese samenwerking
Je werkt samen met andere Europese jongeren aan hetzelfde doel.
Zingeving
Draag bij aan een schonere, duurzamere wereld door deel te nemen aan eco-projecten die echt een verschil maken.

Het creatief upcycling eco-project op Gran Canaria richt zich op zowel het hergebruiken van materialen als het schoonhouden van de aarde, van het land tot aan de zee. Door te werken voor en met de natuur, leren we onszelf opnieuw te verbinden en vanuit ons ware kompas te handelen. Samenwerking met andere duurzame initiatieven vergroot de impact en stimuleert bewustwording, wat bijdraagt aan een schonere en duurzamere wereld. Dit proces helpt ons om van ego-gericht denken naar eco-bewustwording te gaan.

Ons traject omvat de KenJezelf-methodiek, gericht op het vergroten van je mentale veerkracht en het bevorderen van persoonlijke groei. Het programma bestaat uit mindfulness en meditatie, sport- en spelactiviteiten, creativiteit, ecologische projecten en zelfbewustwording. Op deze website kun je meer lezen over deze aanpak.

Meld je aan voor 10 september en doe mee wanneer we ook samenwerken aan de World Clean Up Day. Samen met maximaal 30 andere Europese jongeren ga je aan de slag met creatieve en duurzame bewustmakingsacties voor een betere toekomst.

Projectdetails:
Locatie: Gran Canaria
Startdatum: 20 september
Duur: Minimaal 11 en maximaal 66 dagen
Activiteiten: Creatieve upcycling workshops, community & nature clean-ups, natuuractiviteiten, eco-projecten, mindfulness, sport & spel

Accommodaties
Tijdens het traject kun je kiezen uit twee soorten accommodaties die beide een unieke ervaring bieden:

Gedeelde kamers met huiselijke sfeer (8 slaapplaatsen):
– Gedeelde kamers
– Gezellige, huiselijke omgeving
– Ideaal voor het opbouwen van sterke banden met mededeelnemers

Outdoor verblijf (12 plekken):
– Overnachten in tenten of eco-lodges
– Directe verbinding met de natuur
– Perfect voor degenen die van avontuur en het buitenleven houden

Beide opties hebben als doel een gevoel van gemeenschap te bevorderen, je contact met de natuur te herstellen, je te helpen meer veerkracht op te bouwen en te genieten van je tijd in de bergen op Gran Canaria. Door te kiezen voor een gedeelde kamer met een huiselijke sfeer, kun je sterker de gezamenlijkheid ervaren met je mededeelnemers.

Aan de andere kant biedt een outdoor verblijf je meer eigen ruimte en de kans om meer in verbinding te komen in deze prachtige omgeving van Gran Canaria, slapen in de vallei van de duizend palmen. Beide verblijfopties zorgen ervoor dat je je tijd in de bergen optimaal kunt benutten, genietend van de serene omgeving en de mogelijkheid om fysiek en mentaal sterker te worden.

Eigen bijdrage
De investering voor dit levensveranderende traject bedraagt €44 per persoon per dag. Dit bedrag omvat:

Verblijf, je kunt kiezen tussen gedeelde kamers of een outdoor verblijf
Eten en drinken, samen maak je gezonde en voedzame maaltijden en drankjes (alcohol en drugsvrij)
Begeleiding/gids, werkt samen met jou mee gedurende het gehele traject
Volledige trajectdeelname, je neemt deel aan alle activiteiten en workshops

Om dit programma toegankelijker te maken, zetten wij een funding op. Voor nu is een eigen bijdrage nog nodig, maar we streven ernaar om in de toekomst de kosten te verlagen of zelfs geheel te dekken door externe financiering.

Hoe kun je meedoen?
Vul het aanmeldformulier in, gebruik het onderstaande formulier om je aan te melden voor het project.
Bevestiging, je ontvangt een bevestiging van je inschrijving en verdere informatie over het project.
Voorbereiding, bereid je voor op een inspirerende, zingevende en betekenisvolle ervaring.

De eigen bijdrage voor deelname is €44 per persoon per dag, exclusief vlucht-, reiskosten en verzekeringen. Het is belangrijk dat deelnemers hun eigen reis naar Gran Canaria en eventuele benodigde verzekeringen zelf regelen. Dit zorgt ervoor dat je goed voorbereid en verzekerd aan de ervaring begint.

Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar, zodat we een veilige en verantwoorde omgeving kunnen garanderen voor alle deelnemers.

Sluit je aan, inspireer anderen en bouw mee aan een betere toekomst. Schrijf je in via het onderstaande formulier, laat je stem horen en ‘Be Part Of The Change’!

Aanmeldformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Waar wil je meer informatie over of voor aanmelden?

Schrijf je In

Welkom bij onze pagina voor nieuwetijdse berichten en tips! Hier delen we informatie en adviezen die relevant zijn voor deze tijd. Of je nu op zoek bent naar de nieuwe ontwikkelingen van de stichting, nieuwetijdse handvatten, spirituele ondersteuning of transformatieve-aanbevelingen, je vindt het allemaal hier.

Blijf ons volgen voor meer nieuwetijdse berichten en tips die je leven verrijken en je klaarstomen voor de toekomst!

Stel gerust je vraag en neem contact met ons op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Deel dit bericht

Recente berichten

Welkom! We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.  Meer info